Teamfoto Extremera Dakwerken
Dakbedekking plaatsen IJmuiden Wij staan in IJmuiden voor u klaar!
Een Dakdekker
Werkzaam in IJmuiden, hoofdvestiging Haarlem

Dakbedekking plaatsen IJmuiden

Bent u op zoek naar iemand die uw dakbedekkig kan inspecteren, repareren of vervangen? Heeft u dakdekkersklussen in IJmuiden? De ervaren dakdekkers van Extremera Dakwerken staan voor u klaar. Voor het aanvragen van een offerte kunt u ons telefonisch bereiken via 023 205 3535 of het contactformulier invullen.

Functie dakbedekking IJmuiden

Dakbedekking wordt op een dak aangebracht om deze te beschermen tegen sneeuw, water, tocht en zonlicht. Als de dakbedekking ouder wordt, kunnen er zwakke plekken ontstaan die kunnen leiden tot lekkage en daarom is regelmatige inspectie van uw dak door een professionele dakdekker belangrijk. Laat uw dak regelmatig inspecteren door een deskundige dakdekker om problemen te voorkomen.

Als kleine beschadigingen niet op tijd verholpen worden, kunnen ze zorgen voor veel overlast en onkosten. Voorbeelden van mogelijke problemen zijn verminderde isolatie, houtrot, grijze vochtplekken en schimmel op plafonds en muren. Schakel Extremera Dakwerken in voor een grondige inspectie van uw dak en een gedetailleerd overzicht van de staat ervan, zodat de levensduur van uw dak aanzienlijk kan worden verlengd.

Mogelijkheden dakbedekking IJmuiden

Voor zowel platte daken als hellende daken zijn er diverse methoden om dakbedekking aan te leggen. Daarnaast is er ook variatie mogelijk in het materiaal dat hiervoor gebruikt wordt. Ook kan het op verschillende manier geplaatst worden, bijvoorbeeld aan de binnenzijde van het dak of aan de buitenzijde. Er wordt vaak gebruik gemaakt van zink, metaal, kunststof of bitumen. Elk materiaal heeft een eigen afvoer, waardoor het water probleemloos kan worden afgevoerd zonder enige lekkages.

Voor platte daken, zoals bij tuinhuisjes of veranda's, is de meest gebruikte oplossing bitumineuze dakbedekking. Deze dakbedekking kan goed gecombineerd worden met dakisolatie, is makkelijk inzetbaar en relatief goedkoop. Omdat bitumen vaak recyclebaar is wordt het ook gezien als een duurzame keuze. Ook voor hellende daken kan bitumineuze dakbedekking ingezet worden.

Dakbedekking in combinatie met isoleren

Het gebeurt regelmatig dat dakbedekking ingezet wordt in combinatie met dakisolatie. Warme lucht stijgt op en kan makkelijk ontsnappen als het dak niet goed geïsoleerd is. Met betere isolatie kost het minder gas om het huis te verwarmen, wat u terugziet op de energierekening. Overweegt u uw dakbedekking te laten vervangen, dan kunt u gelijk ook de dakisolatie aanpakken.

Bij verschillende typen daken is het van groot belang dat de dakdekker beschikt over voldoende kennis en vaardigheden. Bij Extremera Dakwerken zijn we erg ervaren in de verschillende dakwerkzaamheden, en beschikken we over een ruime kennis. Wij staan garant voor professioneel advies, betrouwbare service en effectieve reparaties voor elk type dak. Daarnaast zorgen wij ervoor dat we altijd werken met de beste materialen.

Contact met Extremera Dakwerken voor onderhoud of plaatsing dakbedekking in IJmuiden

Misschien heeft u zelf al wel lekkage opgemerkt, of is er sprake van stormschade. Om te zorgen dat het probleem ingeperkt blijft is het belangrijk om zo snel mogelijk professionele hulp in te schakelen. Wilt u graag advies? Dan bieden wij bij Extremera Dakwerken de mogelijkheid om vrijblijvend een adviesgesprek aan te vragen. Maar u kunt ook meteen een offerte aanvragen.

Bent u op zoek naar een ervaren dakdekker, die u met spoed kunt helpen met het repareren, inspecteren of vervangen van uw dakbedekking? In IJmuiden staan wij van Extremera Dakwerken u graag bij met iedere dakdekkersklus. Wacht niet te lang, bel naar 023 205 3535 of maak gebruik van het contactformulier en u wordt zo snel mogelijk geholpen.

Extremera Dakwerken staat voor u klaar in IJmuiden
Over ons

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 023 205 3535

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Extremera Dakwerken

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van hellende of platte daken. Wij zijn zeer gedreven in het bieden van advies en het meedenken over dak toepassingen. Ook onderhoud van uw dak is van essentieel belang daarom werkt dakdekkersbedrijf Extremera met vaste scherpe prijzen voor onze all-in onderhoudsovereenkomsten. 
Wij zijn werkzaam in een groot deel van Nederland. Onze dakdekkers werken snel en vakkundig tegen een eerlijke prijs en een perfecte service! Vanuit onze vestiging voeren we onze werkzaamheden voor u uit. Of u nu een nieuw dak wenst, een plat dak wilt renoveren, een pannendak wilt laten repareren, op zoek bent naar een goede isolatie van uw dak, een nieuwe schoorsteen of schoorsteenrenovatie wenst, snel hulp nodig heeft door een daklekkage of heftige storm wij doen het allemaal. Goed en tegen een meer dan scherp tarief! Naast platte en pannendaken kunt u bij ons ook terecht dakonderhoud. 


Reviews van Extremera Dakwerken

Door J.G
Op 24 april 2023
10

Snelle reactie op mijn vraag. Eerlijke en goede prijzen, goeie communicatie en uiteindelijk echt vakwerk afgeleverd. Aanrader!

Door R.V.H
Op 24 maart 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door B.V.D.O
Op 14 maart 2023
10

Heel snelle en vriendelijke service! Bij ons waren na een storm dakpannen van het dak gewaaid en dit werd snel en goed verholpen. Zou ze voor een volgende keer zeker weer bellen!

Door J.0
Op 7 maart 2023
10

ik had lekkage op mijn dak Gelijk contact opgenomen met Extremera dak en geveltechniek. zeer goede communicatie en snelle reparatie echte aanrader.

Door W.V.D
Op 28 februari 2023
10

Ik werd uitstekend geïnformeerd en de lekkage werd zeer vakkundig verholpen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Door P.V.D
Op 14 februari 2023
10

Services: Reparatie van dakschade, Dakreparatie, Dakreparatie bij storm- en windschade Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Door E.O
Op 30 december 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Extremera heeft bij mij het dak van de dakkapel volledig hernieuwd. Alles met elkaar binnen een middag gebeurd, echt super!

Door W.G
Op 16 november 2022
10

Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service 😊

Door W.G
Op 10 november 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service

Door Aukeline Jonker
Op 30 augustus 2022
8

Na anderhalf jaar gezocht te hebben naar een dakdekkersbedrijf vanwege een lekkage aan het dak ben ik in contact gekomen met H Extremera Dakwerken. Communicatief zijn ze sterk. Ze houden zich aan de afspraken. Werkzaamheden snel uitgevoerd, eerlijk advies. Duidelijke offerte. Er bleek veel mis te zijn met mijn dak, sommige delen bleken rot. Dit betekende extra kosten maar je wilt ook dat het dak goed gerepareerd wordt en dat je niet over een paar jaar weer lekkage problemen krijgt. Top medewerkers! Geen moeite is teveel. Ze werken schoon en netjes en ze zijn super vriendelijk. Ze geven garantie op alle werkzaamheden die ze uitvoeren. Dit stelt mij gerust. Mochten er problemen komen in de toekomst dan weet ik dat zij ook echt komen. Ze zijn redelijk aan de prijs maar als ik zonder nattigheid de herfst en winter doorkom is dit het dik waard.

Door Mehmet Dagdeviren
Op 25 mei 2022
10

Beste dakdekker die ik ken

Door H.D
Op 13 mei 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door HenkieT
Op 10 april 2022
10

H.Extremera Was heel netjes en vriendelijk en op tijd en Was snel klaar en heeft alles netjes gerepareerd echt een aanrader!

Door T.A
Op 6 april 2022
8

Werkzaamheden worden goed, vakkundig en netjes uitgevoerd. Correcte behandeling van de klant en alle afspraken worden tijdig volledig nagekomen. Prettige communicatie.

Door Lisette van Eijk
Op 31 maart 2022
10

Henk van Extremera Dakwerken was snel ter plaatse toen ik helaas een daklekkage aan mijn uitbouw ontdekt had. Dezelfde dag heeft hij het probleem verholpen en nu enige maanden later toen hij belde voor een review nooit meer problemen gehad! Prima gedaan; eerlijke prijs naar mijn inziens!

Door Albert Timmerman
Op 19 maart 2022
8

Geen bedrijf te krijgen nadat ik stormschade aan de nokpannen had. Dit bedrijf reageert snel en vriendelijk. Komt de afspraken na en een extra klusje werd zonder extra kosten gewoon tussendoor gedaan. Monteurs zijn zeer vriendelijk en leggen keurig uit wat ze gaan doen en gedaan hebben. Redelijk hoog aan de prijs, maar dat is voor een ieder zijn/haar eigen keuze.

Door G.O
Op 15 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door L.W
Op 19 januari 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door H.S
Op 5 januari 2022
10

Donderdag een dak klus op Hoorn dakdekker.nl geplaatst. Na een uur al gebeld door dhr. Extremera. Vandaag maandag is hij komen kijken en heeft de reparatie direct uitgevoerd. Zeer tevreden over deze snelle acties. Goede service van dit bedrijf en daarom zeer aan te bevelen.

Door D
Op 21 december 2021
10

Perfecte service en werkzaamheden bij ons verricht in Hoorn. Het dak ligt er weer netjes bij zodat er zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Ik zou H. Extremera absoluut aanbevelen aan iedereen die dakreparaties nodig heeft!

Door K.D.B
Op 6 december 2021
10

Blij met de snelle service voor mijn lekkende dak en dakgoot! Goed verholpen, vooraf goede uitleg en kostenindicatie. Verademing vergeleken met andere ervaringen met deze branche.

Door J
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door H.M.S
Op 9 april 2020
10

Via Vindy een dakdekkersklus geplaats. Kreeg dezelfde dag een reactie. Dhr. Extremera heeft terplaatse de situatie bekeken en gelijk een duidelijke offerte uitgebracht. Snel en correcte uitvoering van de werkzaamheden. We zijn zeer tevreden met ons nieuwe dak en de samenwerking.