Direct een dakdekker nodig in IJmuiden?Bel 085 106 1387Of vul het formulier in

Daklekkage in IJmuiden Wij staan in IJmuiden voor u klaar!
Een Dakdekker
Werkzaam in IJmuiden, hoofdvestiging Doetinchem

Daklekkage in IJmuiden

Niemand zit te wachten op schade aan de woning door een daklekkage IJmuiden. U wilt die zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Neem contact op met een dakdekker in de buurt. Ook al is het nog vroeg in de ochtend. De dakdekkers van Extremera Dakwerken zijn 24/7 bereikbaar en kunnen op korte termijn langskomen om naar uw dak te kijken. Ontdek hieronder alles over daklekkages in IJmuiden en neem direct contact met ons op via 085 106 1387 als u hulp nodig heeft.

Daklekkage IJmuiden: wat te doen?

Een scheur in uw dakbedekking of een losse naad, het zijn allemaal oorzaken van lekkages. Onderneem snel actie om vervolschade aan uw woning te voorkomen. Zorg ervoor dat u uw eigendommen beschermt tegen het water. Zet eventueel emmers neer en zet ramen open voor voldoende ventilatie. Maak ook foto's van het lek voor de opstalverzekering. Soms kan de oorzaak van het lek beter vanaf de buitenkant van het dak gevonden worden. Ga echter niet zomaar uw dak op. Daarmee vraagt u om problemen.

Onze werkwijze bij daklekkage in IJmuiden

Onze kwaliteit staat voorop en daarom hanteren we bij daklekkages IJmuiden een duidelijke werkwijze. Wanneer u contact opneemt met Extremera Dakwerken inventariseren wij het probleem met uw dak. Dit betekent dat we zorgvuldig naar u luisteren en alle benodigde details achterhalen om de oorzaak van de dakproblemen te kunnen vaststellen. Na overleg met u, plannen wij meestal een afspraak in om uw dak te inspecteren. Op basis hiervan kunnen wij u een definitief advies geven over de vervolgstappen.

Wij inspecteren uw hele dak, zodat we geen mankementen over het hoofd zien. Dakgoten, schoorsteen, dakbedekking, dakramen, alles komt aan bod. Nadat wij uw dak hebben gecontroleerd laten wij u uiteraard weten wat de bevindingen zijn en wat de dakreparatie zal inhouden. Een inschatting van de kosten kunnen wij u dan ook geven. Als wij uw goedkeuring hebben ontvangen, gaan wij direct aan de slag met het repareren van de daklekkage. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden zullen wij voortdurend met u communiceren over onze acties.

Oorzaken lekkage dak

Een daklekkage kan komen door schade aan uw dak. Soms kunt u zelf deze schade herstellen, maar het kan ook zo zijn dat u een dakdekker moet inschakelen om de schade te repareren. Een dak is natuurlijk onderhevig aan weersomstandigheden, plantengroei en dieren die er hun schuilplaats van maken. Het effect van dakonderhoud wordt vaak onderschat. Dakonderhoud kan het risico op daklekkage IJmuiden namelijk aanzienlijk verkleinen.

Lekkage plat dak

Na een kapotte dakbedekking is een slechte waterafvoer de grootste oorzaak van een lekkage plat dak. Een uitgedroogde dakbedekking voorspelt niet veel goeds voor de toekomst. Er kunnen snel meerdere scheuren ontstaan en dus ook meerdere lekkages volgen. Mocht u zelf niet zo handig zijn dan hebben wij altijd op korte termijn een dakdekker voor u beschikbaar voor daklekkage repareren. Bel ons gerust voor een afspraak op 085 106 1387.

Lekkage schuin dak

Verschillende onderdelen van het dak kunnen kapot gaan en een lekkage schuin dak veroorzaken. Vaak zijn het bij een schuin dak kapotte of afgewaaide dakpannen. Soms kan de lekkage direct verholpen worden. Wij nemen onze volledig uitgeruste bedrijfswagen in ieder geval mee. In sommige situaties is het voldoende om een naad te herstellen, maar in andere gevallen is het noodzakelijk om delen van uw dak te vernieuwen.

Bel gerust bij daklekkage in IJmuiden

Liever vandaag dan morgen uw daklekkage gerepareerd? De dakdekker van Extremera Dakwerken doet er alles aan om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Kiest u voor ons dakdekkersbedrijf, dan maken wij vooraf heldere afspraken met u. Op die manier weet u precies waar u aan toe bent. Neem gerust contact met ons op voor advies of het inplannen van een afspraak. Dit kan via 085 106 1387. Wij staan u graag te woord.

Over ons

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1387

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over Extremera Dakwerken

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van hellende of platte daken. Wij zijn zeer gedreven in het bieden van advies en het meedenken over dak toepassingen. Ook onderhoud van uw dak is van essentieel belang daarom werkt dakdekkersbedrijf Extremera met vaste scherpe prijzen voor onze all-in onderhoudsovereenkomsten. 
Wij zijn werkzaam in een groot deel van Nederland. Onze dakdekkers werken snel en vakkundig tegen een eerlijke prijs en een perfecte service! Vanuit onze vestiging voeren we onze werkzaamheden voor u uit. Of u nu een nieuw dak wenst, een plat dak wilt renoveren, een pannendak wilt laten repareren, op zoek bent naar een goede isolatie van uw dak, een nieuwe schoorsteen of schoorsteenrenovatie wenst, snel hulp nodig heeft door een daklekkage of heftige storm wij doen het allemaal. Goed en tegen een meer dan scherp tarief! Naast platte en pannendaken kunt u bij ons ook terecht dakonderhoud. 


Reviews van Extremera Dakwerken

Door J.G
Op 24 april 2023
10

Snelle reactie op mijn vraag. Eerlijke en goede prijzen, goeie communicatie en uiteindelijk echt vakwerk afgeleverd. Aanrader!

Door R.V.H
Op 24 maart 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door B.V.D.O
Op 14 maart 2023
10

Heel snelle en vriendelijke service! Bij ons waren na een storm dakpannen van het dak gewaaid en dit werd snel en goed verholpen. Zou ze voor een volgende keer zeker weer bellen!

Door J.0
Op 7 maart 2023
10

ik had lekkage op mijn dakGelijk contact opgenomen met Extremera dak en geveltechniek.zeer goede communicatie en snelle reparatie echte aanrader.

Door W.V.D
Op 28 februari 2023
10

Ik werd uitstekend geïnformeerd en de lekkage werd zeer vakkundig verholpen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Door P.V.D
Op 14 februari 2023
10

Services: Reparatie van dakschade, Dakreparatie, Dakreparatie bij storm- en windschadePositief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Door E.O
Op 30 december 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, ResponsiviteitExtremera heeft bij mij het dak van de dakkapel volledig hernieuwd. Alles met elkaar binnen een middag gebeurd, echt super!

Door W.G
Op 16 november 2022
10

Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service 😊

Door W.G
Op 10 november 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, StiptheidZeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service

Door Aukeline Jonker
Op 30 augustus 2022
8

Na anderhalf jaar gezocht te hebben naar een dakdekkersbedrijf vanwege een lekkage aan het dak ben ik in contact gekomen met H Extremera Dakwerken. Communicatief zijn ze sterk. Ze houden zich aan de afspraken. Werkzaamheden snel uitgevoerd, eerlijk advies. Duidelijke offerte. Er bleek veel mis te zijn met mijn dak, sommige delen bleken rot. Dit betekende extra kosten maar je wilt ook dat het dak goed gerepareerd wordt en dat je niet over een paar jaar weer lekkage problemen krijgt. Top medewerkers! Geen moeite is teveel. Ze werken schoon en netjes en ze zijn super vriendelijk. Ze geven garantie op alle werkzaamheden die ze uitvoeren. Dit stelt mij gerust. Mochten er problemen komen in de toekomst dan weet ik dat zij ook echt komen. Ze zijn redelijk aan de prijs maar als ik zonder nattigheid de herfst en winter doorkom is dit het dik waard.

Door Mehmet Dagdeviren
Op 25 mei 2022
10

Beste dakdekker die ik ken

Door H.D
Op 13 mei 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door HenkieT
Op 10 april 2022
10

H.Extremera Was heel netjes en vriendelijk en op tijd en Was snel klaar en heeft alles netjes gerepareerd echt een aanrader!

Door T.A
Op 6 april 2022
8

Werkzaamheden worden goed, vakkundig en netjes uitgevoerd. Correcte behandeling van de klant en alle afspraken worden tijdig volledig nagekomen. Prettige communicatie.

Door Lisette van Eijk
Op 31 maart 2022
10

Henk van Extremera Dakwerken was snel ter plaatse toen ik helaas een daklekkage aan mijn uitbouw ontdekt had. Dezelfde dag heeft hij het probleem verholpen en nu enige maanden later toen hij belde voor een review nooit meer problemen gehad! Prima gedaan; eerlijke prijs naar mijn inziens!

Door Albert Timmerman
Op 19 maart 2022
8

Geen bedrijf te krijgen nadat ik stormschade aan de nokpannen had. Dit bedrijf reageert snel en vriendelijk. Komt de afspraken na en een extra klusje werd zonder extra kosten gewoon tussendoor gedaan. Monteurs zijn zeer vriendelijk en leggen keurig uit wat ze gaan doen en gedaan hebben. Redelijk hoog aan de prijs, maar dat is voor een ieder zijn/haar eigen keuze.

Door G.O
Op 15 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door L.W
Op 19 januari 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door H.S
Op 5 januari 2022
10

Donderdag een dak klus op Hoorn dakdekker.nl geplaatst. Na een uur al gebeld door dhr. Extremera. Vandaag maandag is hij komen kijken en heeft de reparatie direct uitgevoerd. Zeer tevreden over deze snelle acties. Goede service van dit bedrijf en daarom zeer aan te bevelen.

Door D
Op 21 december 2021
10

Perfecte service en werkzaamheden bij ons verricht in Hoorn. Het dak ligt er weer netjes bij zodat er zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Ik zou H. Extremera absoluut aanbevelen aan iedereen die dakreparaties nodig heeft!

Door K.D.B
Op 6 december 2021
10

Blij met de snelle service voor mijn lekkende dak en dakgoot! Goed verholpen, vooraf goede uitleg en kostenindicatie. Verademing vergeleken met andere ervaringen met deze branche.

Door J
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door H.M.S
Op 9 april 2020
10

Via Vindy een dakdekkersklus geplaats. Kreeg dezelfde dag een reactie. Dhr. Extremera heeft terplaatse de situatie bekeken en gelijk een duidelijke offerte uitgebracht. Snel en correcte uitvoering van de werkzaamheden. We zijn zeer tevreden met ons nieuwe dak en de samenwerking.