Direct een dakdekker nodig in IJmuiden?Bel 085 106 1387Of vul het formulier in

Dakinspectie in IJmuiden Wij staan in IJmuiden voor u klaar!
Een Dakdekker
Werkzaam in IJmuiden, hoofdvestiging Doetinchem

Dakinspectie in IJmuiden

Bij Extremera Dakwerken begrijpen we hoe belangrijk uw dak is. Door regelmatige dakinspecties uit te laten voeren, kunt u de kwaliteit en duurzaamheid van uw dak optimaal behouden. Bij ons bedrijf begrijpen we als geen ander de noodzaak van dakinspecties. Ze zorgen ervoor dat mogelijke problemen vroeg worden ontdekt, waardoor we ernstige schade en onnodige kosten in de toekomst kunnen voorkomen. Aarzel niet om ons te bellen op 085 106 1387 om een afspraak te regelen, of maak gebruik van het contactformulier.

Extremera Dakwerken helpt u graag bij het inspecteren van uw dak.
Vertrouw de deskundige dakdekkers van Extremera Dakwerken voor een grondige dakinspectie in IJmuiden.

Wanneer is een dakinspectie nodig?

In bepaalde situaties is het verstandig om te overwegen een dakinspectie te laten uitvoeren. Stel u bijvoorbeeld voor dat er vlak na een zware storm een daklekkage wordt vermoed of dat het dak al een poosje meegaat en u de huidige staat ervan wilt weten. Wanneer er twijfel is over de staat van uw dak, is dit altijd een prima moment om te kiezen voor een dakinspectie.

Verschillende soorten dakinspecties

U kunt kiezen uit verschillende soorten dakinspecties, elk met zijn eigen doel. Er zijn diverse inspecties mogelijk, zoals preventieve inspecties, periodieke inspecties en inspecties voorafgaand aan de aankoop of verkoop van een woning. Elke inspectie richt zich op een specifiek aspect en de frequentie varieert per type inspectie. U kunt te allen tijde rekenen op onze experts om u te adviseren over welke inspectie het meest geschikt is voor uw situatie.

Wat inspecteren we precies?

Tijdens een professionele dakinspectie worden diverse dakonderdelen uitvoerig gecontroleerd. Onze experts controleren onder andere dakbedekkingsmaterialen, dakgoten, dakventilatie, afdichtingen, verbindingen, dakdoorvoeren en de algehele conditie van het dak. Onze specialisten hebben oog voor elk detail en zullen niets over het hoofd zien.

Veelvoorkomende problemen

Het is vaak zo dat onze experts bij een inspectie veelvoorkomende problemen tegenkomen. Enkele voorbeelden van mogelijke problemen zijn zwakke plekken in de dakbedekking, scheuren, lekkages, verschoven dakpannen, schade door weersinvloeden, schimmelvorming en problemen met dakventilatie. De constatering van de meeste van deze problemen kan prijzige herstelwerkzaamheden in de toekomst voorkomen als ze vroeg genoeg worden ontdekt.

Waarom een dakinspectie laten uitvoeren door een dakdekkerbedrijf?

De deskundige inspecteurs van ons bedrijf weten precies waar ze op moeten letten tijdens een professionele dakinspectie. Ze zijn in staat om problemen correct te interpreteren, een grondige evaluatie te maken van de situatie en oplossingen aan te dragen die er voor zorgen dat het dak in optima forma wordt teruggebracht. [Bedrijfsnaam] staat bekend om het bieden van hoogwaardige dakservice in IJmuiden en de omliggende regio's.

Als u twijfelt over de staat van uw dak, is het altijd een verstandige keuze om een dakinspectie te laten uitvoeren. Laat onze professionele dakinspecteurs u informeren over de status van uw dak, zodat u precies weet hoe het ervoor staat. Wilt u ook eens naar uw dak laten kijken? Bel ons dan op 085 106 1387 of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

Over ons

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1387

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over Extremera Dakwerken

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van hellende of platte daken. Wij zijn zeer gedreven in het bieden van advies en het meedenken over dak toepassingen. Ook onderhoud van uw dak is van essentieel belang daarom werkt dakdekkersbedrijf Extremera met vaste scherpe prijzen voor onze all-in onderhoudsovereenkomsten. 
Wij zijn werkzaam in een groot deel van Nederland. Onze dakdekkers werken snel en vakkundig tegen een eerlijke prijs en een perfecte service! Vanuit onze vestiging voeren we onze werkzaamheden voor u uit. Of u nu een nieuw dak wenst, een plat dak wilt renoveren, een pannendak wilt laten repareren, op zoek bent naar een goede isolatie van uw dak, een nieuwe schoorsteen of schoorsteenrenovatie wenst, snel hulp nodig heeft door een daklekkage of heftige storm wij doen het allemaal. Goed en tegen een meer dan scherp tarief! Naast platte en pannendaken kunt u bij ons ook terecht dakonderhoud. 


Reviews van Extremera Dakwerken

Door J.G
Op 24 april 2023
10

Snelle reactie op mijn vraag. Eerlijke en goede prijzen, goeie communicatie en uiteindelijk echt vakwerk afgeleverd. Aanrader!

Door R.V.H
Op 24 maart 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door B.V.D.O
Op 14 maart 2023
10

Heel snelle en vriendelijke service! Bij ons waren na een storm dakpannen van het dak gewaaid en dit werd snel en goed verholpen. Zou ze voor een volgende keer zeker weer bellen!

Door J.0
Op 7 maart 2023
10

ik had lekkage op mijn dakGelijk contact opgenomen met Extremera dak en geveltechniek.zeer goede communicatie en snelle reparatie echte aanrader.

Door W.V.D
Op 28 februari 2023
10

Ik werd uitstekend geïnformeerd en de lekkage werd zeer vakkundig verholpen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Door P.V.D
Op 14 februari 2023
10

Services: Reparatie van dakschade, Dakreparatie, Dakreparatie bij storm- en windschadePositief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Door E.O
Op 30 december 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, ResponsiviteitExtremera heeft bij mij het dak van de dakkapel volledig hernieuwd. Alles met elkaar binnen een middag gebeurd, echt super!

Door W.G
Op 16 november 2022
10

Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service 😊

Door W.G
Op 10 november 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, StiptheidZeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service

Door Aukeline Jonker
Op 30 augustus 2022
8

Na anderhalf jaar gezocht te hebben naar een dakdekkersbedrijf vanwege een lekkage aan het dak ben ik in contact gekomen met H Extremera Dakwerken. Communicatief zijn ze sterk. Ze houden zich aan de afspraken. Werkzaamheden snel uitgevoerd, eerlijk advies. Duidelijke offerte. Er bleek veel mis te zijn met mijn dak, sommige delen bleken rot. Dit betekende extra kosten maar je wilt ook dat het dak goed gerepareerd wordt en dat je niet over een paar jaar weer lekkage problemen krijgt. Top medewerkers! Geen moeite is teveel. Ze werken schoon en netjes en ze zijn super vriendelijk. Ze geven garantie op alle werkzaamheden die ze uitvoeren. Dit stelt mij gerust. Mochten er problemen komen in de toekomst dan weet ik dat zij ook echt komen. Ze zijn redelijk aan de prijs maar als ik zonder nattigheid de herfst en winter doorkom is dit het dik waard.

Door Mehmet Dagdeviren
Op 25 mei 2022
10

Beste dakdekker die ik ken

Door H.D
Op 13 mei 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door HenkieT
Op 10 april 2022
10

H.Extremera Was heel netjes en vriendelijk en op tijd en Was snel klaar en heeft alles netjes gerepareerd echt een aanrader!

Door T.A
Op 6 april 2022
8

Werkzaamheden worden goed, vakkundig en netjes uitgevoerd. Correcte behandeling van de klant en alle afspraken worden tijdig volledig nagekomen. Prettige communicatie.

Door Lisette van Eijk
Op 31 maart 2022
10

Henk van Extremera Dakwerken was snel ter plaatse toen ik helaas een daklekkage aan mijn uitbouw ontdekt had. Dezelfde dag heeft hij het probleem verholpen en nu enige maanden later toen hij belde voor een review nooit meer problemen gehad! Prima gedaan; eerlijke prijs naar mijn inziens!

Door Albert Timmerman
Op 19 maart 2022
8

Geen bedrijf te krijgen nadat ik stormschade aan de nokpannen had. Dit bedrijf reageert snel en vriendelijk. Komt de afspraken na en een extra klusje werd zonder extra kosten gewoon tussendoor gedaan. Monteurs zijn zeer vriendelijk en leggen keurig uit wat ze gaan doen en gedaan hebben. Redelijk hoog aan de prijs, maar dat is voor een ieder zijn/haar eigen keuze.

Door G.O
Op 15 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door L.W
Op 19 januari 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door H.S
Op 5 januari 2022
10

Donderdag een dak klus op Hoorn dakdekker.nl geplaatst. Na een uur al gebeld door dhr. Extremera. Vandaag maandag is hij komen kijken en heeft de reparatie direct uitgevoerd. Zeer tevreden over deze snelle acties. Goede service van dit bedrijf en daarom zeer aan te bevelen.

Door D
Op 21 december 2021
10

Perfecte service en werkzaamheden bij ons verricht in Hoorn. Het dak ligt er weer netjes bij zodat er zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Ik zou H. Extremera absoluut aanbevelen aan iedereen die dakreparaties nodig heeft!

Door K.D.B
Op 6 december 2021
10

Blij met de snelle service voor mijn lekkende dak en dakgoot! Goed verholpen, vooraf goede uitleg en kostenindicatie. Verademing vergeleken met andere ervaringen met deze branche.

Door J
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door H.M.S
Op 9 april 2020
10

Via Vindy een dakdekkersklus geplaats. Kreeg dezelfde dag een reactie. Dhr. Extremera heeft terplaatse de situatie bekeken en gelijk een duidelijke offerte uitgebracht. Snel en correcte uitvoering van de werkzaamheden. We zijn zeer tevreden met ons nieuwe dak en de samenwerking.