Teamfoto Extremera Dakwerken
Dakisolatie schuin dak in IJmuiden Wij staan in IJmuiden voor u klaar!
Een Dakdekker
Werkzaam in IJmuiden, hoofdvestiging Haarlem

Dakisolatie schuin dak in IJmuiden

Als u op zoek bent naar oplossingen om uw woning of bedrijfspand in IJmuiden energiezuiniger te maken en het binnenklimaat te verbeteren, helpen wij u graag. Het isoleren van een schuin dak is dan een goede stap met tal van voordelen. Wilt u uw hellend dak laten isoleren? Aarzel niet om ons te bellen op 023 205 3535 of een vrijblijvende offerte aan te vragen via het contactformulier.

De voordelen van schuin dak isolatie

Het isoleren van een hellend dak resulteert in meerdere voordelen. Hierdoor wordt de energie-efficiëntie geoptimaliseerd doordat warmteverlies wordt verminderd en de binnentemperatuur efficiënt wordt geregeld. Hierdoor zal de leefomgeving niet alleen comfortabeler zijn, maar zullen ook de energiekosten aanzienlijk dalen.

Verschillende isolatiemethoden voor hellende daken

Verschillende technieken kunnen worden toegepast om uw hellend dak te isoleren, zowel van binnen als van buitenaf. Onze ervaren dakdekkers hebben de kennis en kunde in huis om u te adviseren over de juiste methode voor uw dakisolatie. Bij aanvang van de oriënterende fase zullen we stap voor stap uitleggen hoe elke methode werkt en direct de materialen en hun specifieke voordelen en nadelen bespreken.

Isolatiematerialen voor schuine daken in IJmuiden

De meest voorkomende isolatiematerialen voor schuine daken zijn glaswol, steenwol en PIR-platen. Het isoleren van uw dak kan worden gedaan met verschillende materialen die elk hun eigen kenmerken hebben op het gebied van thermische isolatie en geluidsdemping. Wij streven ernaar om u te helpen de juiste keuze te maken, met aandacht voor uw individuele woonsituatie en isolatiedoelen.

Het belang van luchtdichtheid en dampremming

Luchtdichtheid en dampremming spelen een cruciale rol bij het isoleren van een schuin dak. Onze dakdekkers zijn volledig toegewijd om koudebruggen en vochtproblemen te voorkomen. Door een vakkundige afdichting worden niet alleen de isolatieprestaties geoptimaliseerd, maar ook de levensduur van het dak verlengd.

Professionele installatie voor optimale isolatieprestaties

Voor een perfect geïsoleerd schuin dak is vakmanschap en ervaring nodig. Onze vakmensen zijn bekend met de beste manier om de diverse isolatiematerialen te plaatsen, zodat ze maximaal renderen. Met een professionele installatie bent u verzekerd van goed geplaatste isolatie die zijn vruchten echt afwerpt.

Onze diensten voor schuin dak isolatie in IJmuiden

Heeft u behoefte aan betrouwbare oplossingen voor het isoleren van uw schuine dak? Bij ons gerenommeerde dakdekkersbedrijf in IJmuiden bent u aan het juiste adres. Onze specialisten evalueren zorgvuldig uw isolatiebehoeften, geven u advies bij het kiezen van de juiste materialen en zorgen voor een professionele plaatsing met aandacht voor detail. Kies voor isolatieoplossingen die duurzaamheid en een aangenaam woonklimaat garanderen.

Wilt u genieten van een energiezuiniger en comfortabeler binnenklimaat in uw woning of bedrijfspand? Neem dan nu contact op met Extremera Dakwerken voor isolatie van uw schuine dak. Neem telefonisch contact op via 023 205 3535 of vul het contactformulier in. Geniet direct van de energiebesparende effecten en het verhoogde wooncomfort van een goed geïsoleerd dak.

Over ons

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 023 205 3535

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Extremera Dakwerken

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van hellende of platte daken. Wij zijn zeer gedreven in het bieden van advies en het meedenken over dak toepassingen. Ook onderhoud van uw dak is van essentieel belang daarom werkt dakdekkersbedrijf Extremera met vaste scherpe prijzen voor onze all-in onderhoudsovereenkomsten. 
Wij zijn werkzaam in een groot deel van Nederland. Onze dakdekkers werken snel en vakkundig tegen een eerlijke prijs en een perfecte service! Vanuit onze vestiging voeren we onze werkzaamheden voor u uit. Of u nu een nieuw dak wenst, een plat dak wilt renoveren, een pannendak wilt laten repareren, op zoek bent naar een goede isolatie van uw dak, een nieuwe schoorsteen of schoorsteenrenovatie wenst, snel hulp nodig heeft door een daklekkage of heftige storm wij doen het allemaal. Goed en tegen een meer dan scherp tarief! Naast platte en pannendaken kunt u bij ons ook terecht dakonderhoud. 


Reviews van Extremera Dakwerken

Door J.G
Op 24 april 2023
10

Snelle reactie op mijn vraag. Eerlijke en goede prijzen, goeie communicatie en uiteindelijk echt vakwerk afgeleverd. Aanrader!

Door R.V.H
Op 24 maart 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door B.V.D.O
Op 14 maart 2023
10

Heel snelle en vriendelijke service! Bij ons waren na een storm dakpannen van het dak gewaaid en dit werd snel en goed verholpen. Zou ze voor een volgende keer zeker weer bellen!

Door J.0
Op 7 maart 2023
10

ik had lekkage op mijn dak Gelijk contact opgenomen met Extremera dak en geveltechniek. zeer goede communicatie en snelle reparatie echte aanrader.

Door W.V.D
Op 28 februari 2023
10

Ik werd uitstekend geïnformeerd en de lekkage werd zeer vakkundig verholpen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Door P.V.D
Op 14 februari 2023
10

Services: Reparatie van dakschade, Dakreparatie, Dakreparatie bij storm- en windschade Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Door E.O
Op 30 december 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Extremera heeft bij mij het dak van de dakkapel volledig hernieuwd. Alles met elkaar binnen een middag gebeurd, echt super!

Door W.G
Op 16 november 2022
10

Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service 😊

Door W.G
Op 10 november 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service

Door Aukeline Jonker
Op 30 augustus 2022
8

Na anderhalf jaar gezocht te hebben naar een dakdekkersbedrijf vanwege een lekkage aan het dak ben ik in contact gekomen met H Extremera Dakwerken. Communicatief zijn ze sterk. Ze houden zich aan de afspraken. Werkzaamheden snel uitgevoerd, eerlijk advies. Duidelijke offerte. Er bleek veel mis te zijn met mijn dak, sommige delen bleken rot. Dit betekende extra kosten maar je wilt ook dat het dak goed gerepareerd wordt en dat je niet over een paar jaar weer lekkage problemen krijgt. Top medewerkers! Geen moeite is teveel. Ze werken schoon en netjes en ze zijn super vriendelijk. Ze geven garantie op alle werkzaamheden die ze uitvoeren. Dit stelt mij gerust. Mochten er problemen komen in de toekomst dan weet ik dat zij ook echt komen. Ze zijn redelijk aan de prijs maar als ik zonder nattigheid de herfst en winter doorkom is dit het dik waard.

Door Mehmet Dagdeviren
Op 25 mei 2022
10

Beste dakdekker die ik ken

Door H.D
Op 13 mei 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door HenkieT
Op 10 april 2022
10

H.Extremera Was heel netjes en vriendelijk en op tijd en Was snel klaar en heeft alles netjes gerepareerd echt een aanrader!

Door T.A
Op 6 april 2022
8

Werkzaamheden worden goed, vakkundig en netjes uitgevoerd. Correcte behandeling van de klant en alle afspraken worden tijdig volledig nagekomen. Prettige communicatie.

Door Lisette van Eijk
Op 31 maart 2022
10

Henk van Extremera Dakwerken was snel ter plaatse toen ik helaas een daklekkage aan mijn uitbouw ontdekt had. Dezelfde dag heeft hij het probleem verholpen en nu enige maanden later toen hij belde voor een review nooit meer problemen gehad! Prima gedaan; eerlijke prijs naar mijn inziens!

Door Albert Timmerman
Op 19 maart 2022
8

Geen bedrijf te krijgen nadat ik stormschade aan de nokpannen had. Dit bedrijf reageert snel en vriendelijk. Komt de afspraken na en een extra klusje werd zonder extra kosten gewoon tussendoor gedaan. Monteurs zijn zeer vriendelijk en leggen keurig uit wat ze gaan doen en gedaan hebben. Redelijk hoog aan de prijs, maar dat is voor een ieder zijn/haar eigen keuze.

Door G.O
Op 15 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door L.W
Op 19 januari 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door H.S
Op 5 januari 2022
10

Donderdag een dak klus op Hoorn dakdekker.nl geplaatst. Na een uur al gebeld door dhr. Extremera. Vandaag maandag is hij komen kijken en heeft de reparatie direct uitgevoerd. Zeer tevreden over deze snelle acties. Goede service van dit bedrijf en daarom zeer aan te bevelen.

Door D
Op 21 december 2021
10

Perfecte service en werkzaamheden bij ons verricht in Hoorn. Het dak ligt er weer netjes bij zodat er zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Ik zou H. Extremera absoluut aanbevelen aan iedereen die dakreparaties nodig heeft!

Door K.D.B
Op 6 december 2021
10

Blij met de snelle service voor mijn lekkende dak en dakgoot! Goed verholpen, vooraf goede uitleg en kostenindicatie. Verademing vergeleken met andere ervaringen met deze branche.

Door J
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door H.M.S
Op 9 april 2020
10

Via Vindy een dakdekkersklus geplaats. Kreeg dezelfde dag een reactie. Dhr. Extremera heeft terplaatse de situatie bekeken en gelijk een duidelijke offerte uitgebracht. Snel en correcte uitvoering van de werkzaamheden. We zijn zeer tevreden met ons nieuwe dak en de samenwerking.