Teamfoto Extremera Dakwerken
Dakgoten in IJmuiden Wij staan in IJmuiden voor u klaar!
Een Dakdekker
Werkzaam in IJmuiden, hoofdvestiging Haarlem

Dakgoten in IJmuiden

De noodzaak van goede dakgoten in zowel huizen als bedrijfspanden is iets waar wij bij Extremera Dakwerken, als dakdekkersbedrijf, volledig van op de hoogte zijn. Voorkom dat het water op plaatsen belandt waar u het niet wilt hebben door gebruik te maken van deze onopvallende waterafvoersystemen, met alle ongewenste gevolgen die daarmee vermeden worden. Onze deskundige dakdekkers zijn gespecialiseerd in alle werkzaamheden rondom dakgoten in IJmuiden. Neem telefonisch contact met ons op via 023 205 3535 of maak gebruik van het contactformulier.

Het belang van goed onderhouden dakgoten

De goten zijn als de aderen van een gebouw; ze voeren regenwater op een doeltreffende manier af, voorkomen dat het zich ophoopt op het dak en bieden bescherming aan de fundamenten en muren tegen waterschade. Het behouden van hun werking is afhankelijk van regelmatig onderhoud. Wanneer goten verwaarloosd worden, kunnen ze leiden tot verstoppingen, lekkages en zelfs structurele problemen aan uw huis als gevolg van waterschade. Het regelmatig onderhouden van de goten zorgt ervoor dat ze altijd goed blijven functioneren.

Veelvoorkomende problemen

Bij dakgoten kunnen een verscheidenheid aan problemen ontstaan, waarvan sommige vaker voorkomen dan u denkt. Het ontstaan van verstoppingen wordt vaak veroorzaakt door bladeren en vuil, wat kan leiden tot overstromingen en schade aan zowel het dak als de muren. Daarnaast kunnen lekkages ontstaan door scheurtjes in de goten, een slechte afdichting of een verbinding die loskomt. Het ontstaan van doorhangende goten, meestal veroorzaakt door versleten bevestigingen, kan de waterafvoer ernstig belemmeren en tot vervelende schade leiden.

Inspectie en reiniging

Om problemen met uw dakgoten te voorkomen, is het van belang om regelmatig inspecties uit te voeren en schoonmaakwerkzaamheden te verrichten. Hierdoor kunt u achterstallig onderhoud sneller herkennen. Bij een inspectie worden verstoppingen en beschadigingen zoals loshangende of verroeste onderdelen ook sneller ontdekt. Door het consequent verwijderen van vuil en het herstellen van beschadigingen, kunnen uw goten veel langer meegaan en hoeft u ze minder snel te vervangen.

Reparatie

Wanneer er gebreken optreden, zorgen onze ervaren dakdekkers er altijd voor dat ze eerst de mogelijkheden voor dakgootreparatie onderzoeken. Bij deze vorm van reparatie komen zaken als het herstellen van lekkages, het vernieuwen van beschadigde onderdelen of onderdelen van de dakgoot en het opnieuw bevestigen van doorhangende goten kijken. Ons streven is om de dakgoten weer jarenlang probleemloos te laten functioneren.

Dakgootvervanging in IJmuiden

Indien de goten in dusdanig slechte staat verkeren dat reparatie niet meer haalbaar is, gaan we over op dakgootvervanging. Dit gebeurt het vaakst bij verouderde systemen die niet meer goed werken. Als er zo'n situatie ontstaat, zullen we van tevoren de opties voor materialen met u bespreken, zoals duurzaam PVC, klassiek zink of lichtgewicht aluminium. Samen met u bepalen we wat het beste past en zorgen we voor een nette installatie.

Preventieve maatregelen om problemen voor te zijn

Het is verstandiger om preventieve maatregelen te nemen zodat problemen worden voorkomen en u niet constant hoeft te herstellen. Voor minimale problemen en goed functionerende dakgoten waar u niet veel omkijken naar heeft, adviseren wij huiseigenaren om preventieve maatregelen te treffen, zoals het installeren van bladafscheiders, het regelmatig plannen van onderhoud en het overwegen van naadloze goten. Met behulp van deze maatregelen wordt de kans op problemen aanzienlijk verminderd en kunt u vertrouwen op goed functionerende dakgoten zonder dat u hier veel omkijken naar heeft.

Als dakdekkersbedrijf realiseren we ons dat goed werkende dakgoten van vitaal belang zijn voor een effectieve afvoer. De dakdekkers van Extremera Dakwerken staan voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw dakgoten in IJmuiden altijd in topconditie zijn, of het nu gaat om inspecties, reiniging, reparaties of vervanging. Uw goten verdienen de beste verzorging, dus neem vandaag nog contact met ons op via 023 205 3535 of het contactformulier.

Over ons

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 023 205 3535

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Extremera Dakwerken

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van hellende of platte daken. Wij zijn zeer gedreven in het bieden van advies en het meedenken over dak toepassingen. Ook onderhoud van uw dak is van essentieel belang daarom werkt dakdekkersbedrijf Extremera met vaste scherpe prijzen voor onze all-in onderhoudsovereenkomsten. 
Wij zijn werkzaam in een groot deel van Nederland. Onze dakdekkers werken snel en vakkundig tegen een eerlijke prijs en een perfecte service! Vanuit onze vestiging voeren we onze werkzaamheden voor u uit. Of u nu een nieuw dak wenst, een plat dak wilt renoveren, een pannendak wilt laten repareren, op zoek bent naar een goede isolatie van uw dak, een nieuwe schoorsteen of schoorsteenrenovatie wenst, snel hulp nodig heeft door een daklekkage of heftige storm wij doen het allemaal. Goed en tegen een meer dan scherp tarief! Naast platte en pannendaken kunt u bij ons ook terecht dakonderhoud. 


Reviews van Extremera Dakwerken

Door J.G
Op 24 april 2023
10

Snelle reactie op mijn vraag. Eerlijke en goede prijzen, goeie communicatie en uiteindelijk echt vakwerk afgeleverd. Aanrader!

Door R.V.H
Op 24 maart 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door B.V.D.O
Op 14 maart 2023
10

Heel snelle en vriendelijke service! Bij ons waren na een storm dakpannen van het dak gewaaid en dit werd snel en goed verholpen. Zou ze voor een volgende keer zeker weer bellen!

Door J.0
Op 7 maart 2023
10

ik had lekkage op mijn dak Gelijk contact opgenomen met Extremera dak en geveltechniek. zeer goede communicatie en snelle reparatie echte aanrader.

Door W.V.D
Op 28 februari 2023
10

Ik werd uitstekend geïnformeerd en de lekkage werd zeer vakkundig verholpen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Door P.V.D
Op 14 februari 2023
10

Services: Reparatie van dakschade, Dakreparatie, Dakreparatie bij storm- en windschade Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Door E.O
Op 30 december 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Extremera heeft bij mij het dak van de dakkapel volledig hernieuwd. Alles met elkaar binnen een middag gebeurd, echt super!

Door W.G
Op 16 november 2022
10

Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service 😊

Door W.G
Op 10 november 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service

Door Aukeline Jonker
Op 30 augustus 2022
8

Na anderhalf jaar gezocht te hebben naar een dakdekkersbedrijf vanwege een lekkage aan het dak ben ik in contact gekomen met H Extremera Dakwerken. Communicatief zijn ze sterk. Ze houden zich aan de afspraken. Werkzaamheden snel uitgevoerd, eerlijk advies. Duidelijke offerte. Er bleek veel mis te zijn met mijn dak, sommige delen bleken rot. Dit betekende extra kosten maar je wilt ook dat het dak goed gerepareerd wordt en dat je niet over een paar jaar weer lekkage problemen krijgt. Top medewerkers! Geen moeite is teveel. Ze werken schoon en netjes en ze zijn super vriendelijk. Ze geven garantie op alle werkzaamheden die ze uitvoeren. Dit stelt mij gerust. Mochten er problemen komen in de toekomst dan weet ik dat zij ook echt komen. Ze zijn redelijk aan de prijs maar als ik zonder nattigheid de herfst en winter doorkom is dit het dik waard.

Door Mehmet Dagdeviren
Op 25 mei 2022
10

Beste dakdekker die ik ken

Door H.D
Op 13 mei 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door HenkieT
Op 10 april 2022
10

H.Extremera Was heel netjes en vriendelijk en op tijd en Was snel klaar en heeft alles netjes gerepareerd echt een aanrader!

Door T.A
Op 6 april 2022
8

Werkzaamheden worden goed, vakkundig en netjes uitgevoerd. Correcte behandeling van de klant en alle afspraken worden tijdig volledig nagekomen. Prettige communicatie.

Door Lisette van Eijk
Op 31 maart 2022
10

Henk van Extremera Dakwerken was snel ter plaatse toen ik helaas een daklekkage aan mijn uitbouw ontdekt had. Dezelfde dag heeft hij het probleem verholpen en nu enige maanden later toen hij belde voor een review nooit meer problemen gehad! Prima gedaan; eerlijke prijs naar mijn inziens!

Door Albert Timmerman
Op 19 maart 2022
8

Geen bedrijf te krijgen nadat ik stormschade aan de nokpannen had. Dit bedrijf reageert snel en vriendelijk. Komt de afspraken na en een extra klusje werd zonder extra kosten gewoon tussendoor gedaan. Monteurs zijn zeer vriendelijk en leggen keurig uit wat ze gaan doen en gedaan hebben. Redelijk hoog aan de prijs, maar dat is voor een ieder zijn/haar eigen keuze.

Door G.O
Op 15 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door L.W
Op 19 januari 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door H.S
Op 5 januari 2022
10

Donderdag een dak klus op Hoorn dakdekker.nl geplaatst. Na een uur al gebeld door dhr. Extremera. Vandaag maandag is hij komen kijken en heeft de reparatie direct uitgevoerd. Zeer tevreden over deze snelle acties. Goede service van dit bedrijf en daarom zeer aan te bevelen.

Door D
Op 21 december 2021
10

Perfecte service en werkzaamheden bij ons verricht in Hoorn. Het dak ligt er weer netjes bij zodat er zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Ik zou H. Extremera absoluut aanbevelen aan iedereen die dakreparaties nodig heeft!

Door K.D.B
Op 6 december 2021
10

Blij met de snelle service voor mijn lekkende dak en dakgoot! Goed verholpen, vooraf goede uitleg en kostenindicatie. Verademing vergeleken met andere ervaringen met deze branche.

Door J
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door H.M.S
Op 9 april 2020
10

Via Vindy een dakdekkersklus geplaats. Kreeg dezelfde dag een reactie. Dhr. Extremera heeft terplaatse de situatie bekeken en gelijk een duidelijke offerte uitgebracht. Snel en correcte uitvoering van de werkzaamheden. We zijn zeer tevreden met ons nieuwe dak en de samenwerking.