Teamfoto Extremera Dakwerken
Dakgootreparatie IJmuiden Wij staan in IJmuiden voor u klaar!
Een Dakdekker
Werkzaam in IJmuiden, hoofdvestiging Haarlem

Dakgootreparatie IJmuiden

Regen is geen uitzondering in IJmuiden, en goed werkende dakgoten zijn onmisbaar om ervoor te zorgen dat al dat water goed wordt afgevoerd. Onze professionele dakdekkers staan klaar om kapotte of beschadigde dakgoten te herstellen wanneer er ergens iets kapot is of beschadigd is geraakt. Als u vragen heeft, bel ons dan op 023 205 3535 of vraag een offerte aan via het contactformulier voor het herstel van uw goten.

Het belang van goed functionerende dakgoten

Het voorkomen van waterophoping op het dak is de belangrijkste functie van de dakgoten, die daarom goed moeten functioneren. Als dit gebeurt, zal het water op zoek gaan naar een alternatieve route naar beneden, met mogelijke schade aan het dak, de gevel en zelfs de fundering van uw pand tot gevolg. Een goed functionerend afwateringssysteem is van cruciaal belang om vocht en erosie in uw woning tegen te gaan.

Veelvoorkomende problemen bij goten

Dakgoten kunnen verschillende problemen ondervinden die leiden tot een verminderde werking. Van verstoppingen door bladeren en vuil die vallen tot losgeraakte verbindingen, lekkages en zelfs roestvorming. Het hinderen van de waterafvoer door deze problemen kan leiden tot schade aan uw woning. Het is dus van groot belang om deze problemen tijdig aan te pakken, zodat er geen grotere schadepost ontstaat.

Schade signaleren

Het is van groot belang om de signalen van dakgootschade zo vroeg mogelijk op te merken. Wanneer er zich een waterlekkage voordoet, afhangende of losse goten, verkleuringen van het dak of de gevels, of zelfs roestvorming, is het verstandig om hier niet te lang mee te wachten. Door de goten regelmatig te inspecteren (of dit te laten doen) komen problemen eerder aan het licht en kan het probleem worden verholpen voordat er meer schade ontstaat.

Gevolgen van het negeren van schade

Het is essentieel om direct actie te ondernemen bij schade aan dakgoten. Het veronachtzamen van zelfs kleine defecten kan uiteindelijk leiden tot grotere problemen, waaronder waterschade aan het dak, de gevel en de fundering van uw pand. Door tijdig te herstellen, kunt u voorkomen dat er in de toekomst kostbare renovatiewerkzaamheden vereist zijn.

Professionele reparatie van dakgoten in IJmuiden

Een professionele aanpak is essentieel bij het repareren van dakgoten. Onze ervaren dakdekkers kunnen de schade op een nauwkeurige manier evalueren en de optimale herstelmethode kiezen voor het beste resultaat. Dankzij onze vakkundige aanpak zijn uw dakgoten gegarandeerd weer in optimale staat.

Onze diensten voor dakgoot reparatie in IJmuiden

Wij dragen zorg voor het feit dat dakgoten altijd goed kunnen functioneren om verdere problemen te voorkomen. Onze expertises omvatten het oplossen van verstoppingen, het herstellen van lekkages, het repareren van verbindingen, het vervangen van beschadigde delen en zelfs het installeren van nieuwe goten als dit nodig is. Wij streven ernaar om de levensduur van uw dakgoten te verlengen en zodoende de bescherming van uw pand te waarborgen.

Wacht niet langer met het oplossen van schade. Neem nu contact op met Extremera Dakwerken voor betrouwbare dakgootreparaties in IJmuiden en omgeving. Wacht niet langer en bel ons op 023 205 3535 of vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier. Samen zorgen we ervoor dat uw dakgoten hun cruciale rol kunnen blijven vervullen.

Over ons

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 023 205 3535

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Extremera Dakwerken

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van hellende of platte daken. Wij zijn zeer gedreven in het bieden van advies en het meedenken over dak toepassingen. Ook onderhoud van uw dak is van essentieel belang daarom werkt dakdekkersbedrijf Extremera met vaste scherpe prijzen voor onze all-in onderhoudsovereenkomsten. 
Wij zijn werkzaam in een groot deel van Nederland. Onze dakdekkers werken snel en vakkundig tegen een eerlijke prijs en een perfecte service! Vanuit onze vestiging voeren we onze werkzaamheden voor u uit. Of u nu een nieuw dak wenst, een plat dak wilt renoveren, een pannendak wilt laten repareren, op zoek bent naar een goede isolatie van uw dak, een nieuwe schoorsteen of schoorsteenrenovatie wenst, snel hulp nodig heeft door een daklekkage of heftige storm wij doen het allemaal. Goed en tegen een meer dan scherp tarief! Naast platte en pannendaken kunt u bij ons ook terecht dakonderhoud. 


Reviews van Extremera Dakwerken

Door J.G
Op 24 april 2023
10

Snelle reactie op mijn vraag. Eerlijke en goede prijzen, goeie communicatie en uiteindelijk echt vakwerk afgeleverd. Aanrader!

Door R.V.H
Op 24 maart 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door B.V.D.O
Op 14 maart 2023
10

Heel snelle en vriendelijke service! Bij ons waren na een storm dakpannen van het dak gewaaid en dit werd snel en goed verholpen. Zou ze voor een volgende keer zeker weer bellen!

Door J.0
Op 7 maart 2023
10

ik had lekkage op mijn dak Gelijk contact opgenomen met Extremera dak en geveltechniek. zeer goede communicatie en snelle reparatie echte aanrader.

Door W.V.D
Op 28 februari 2023
10

Ik werd uitstekend geïnformeerd en de lekkage werd zeer vakkundig verholpen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Door P.V.D
Op 14 februari 2023
10

Services: Reparatie van dakschade, Dakreparatie, Dakreparatie bij storm- en windschade Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Door E.O
Op 30 december 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Extremera heeft bij mij het dak van de dakkapel volledig hernieuwd. Alles met elkaar binnen een middag gebeurd, echt super!

Door W.G
Op 16 november 2022
10

Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service 😊

Door W.G
Op 10 november 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service

Door Aukeline Jonker
Op 30 augustus 2022
8

Na anderhalf jaar gezocht te hebben naar een dakdekkersbedrijf vanwege een lekkage aan het dak ben ik in contact gekomen met H Extremera Dakwerken. Communicatief zijn ze sterk. Ze houden zich aan de afspraken. Werkzaamheden snel uitgevoerd, eerlijk advies. Duidelijke offerte. Er bleek veel mis te zijn met mijn dak, sommige delen bleken rot. Dit betekende extra kosten maar je wilt ook dat het dak goed gerepareerd wordt en dat je niet over een paar jaar weer lekkage problemen krijgt. Top medewerkers! Geen moeite is teveel. Ze werken schoon en netjes en ze zijn super vriendelijk. Ze geven garantie op alle werkzaamheden die ze uitvoeren. Dit stelt mij gerust. Mochten er problemen komen in de toekomst dan weet ik dat zij ook echt komen. Ze zijn redelijk aan de prijs maar als ik zonder nattigheid de herfst en winter doorkom is dit het dik waard.

Door Mehmet Dagdeviren
Op 25 mei 2022
10

Beste dakdekker die ik ken

Door H.D
Op 13 mei 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door HenkieT
Op 10 april 2022
10

H.Extremera Was heel netjes en vriendelijk en op tijd en Was snel klaar en heeft alles netjes gerepareerd echt een aanrader!

Door T.A
Op 6 april 2022
8

Werkzaamheden worden goed, vakkundig en netjes uitgevoerd. Correcte behandeling van de klant en alle afspraken worden tijdig volledig nagekomen. Prettige communicatie.

Door Lisette van Eijk
Op 31 maart 2022
10

Henk van Extremera Dakwerken was snel ter plaatse toen ik helaas een daklekkage aan mijn uitbouw ontdekt had. Dezelfde dag heeft hij het probleem verholpen en nu enige maanden later toen hij belde voor een review nooit meer problemen gehad! Prima gedaan; eerlijke prijs naar mijn inziens!

Door Albert Timmerman
Op 19 maart 2022
8

Geen bedrijf te krijgen nadat ik stormschade aan de nokpannen had. Dit bedrijf reageert snel en vriendelijk. Komt de afspraken na en een extra klusje werd zonder extra kosten gewoon tussendoor gedaan. Monteurs zijn zeer vriendelijk en leggen keurig uit wat ze gaan doen en gedaan hebben. Redelijk hoog aan de prijs, maar dat is voor een ieder zijn/haar eigen keuze.

Door G.O
Op 15 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door L.W
Op 19 januari 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door H.S
Op 5 januari 2022
10

Donderdag een dak klus op Hoorn dakdekker.nl geplaatst. Na een uur al gebeld door dhr. Extremera. Vandaag maandag is hij komen kijken en heeft de reparatie direct uitgevoerd. Zeer tevreden over deze snelle acties. Goede service van dit bedrijf en daarom zeer aan te bevelen.

Door D
Op 21 december 2021
10

Perfecte service en werkzaamheden bij ons verricht in Hoorn. Het dak ligt er weer netjes bij zodat er zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Ik zou H. Extremera absoluut aanbevelen aan iedereen die dakreparaties nodig heeft!

Door K.D.B
Op 6 december 2021
10

Blij met de snelle service voor mijn lekkende dak en dakgoot! Goed verholpen, vooraf goede uitleg en kostenindicatie. Verademing vergeleken met andere ervaringen met deze branche.

Door J
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door H.M.S
Op 9 april 2020
10

Via Vindy een dakdekkersklus geplaats. Kreeg dezelfde dag een reactie. Dhr. Extremera heeft terplaatse de situatie bekeken en gelijk een duidelijke offerte uitgebracht. Snel en correcte uitvoering van de werkzaamheden. We zijn zeer tevreden met ons nieuwe dak en de samenwerking.