Teamfoto Extremera Dakwerken
Werkzaam in IJmuiden, hoofdvestiging Haarlem
Laat uw dak op maat verduurzamen Redactie, 6 december 2023
Extremera Dakwerken - expert in duurzame schuine dakisolatie.
Extremera Dakwerken is uw betrouwbare partner in het isoleren van uw schuine dak in IJmuiden.

Het streven naar duurzaamheid is essentieel, niet alleen voor de planeet, maar ook voor ons en de generaties die volgen. Nou is het tegenwoordig niet bijzonder meer om zonnepanelen op uw dak te hebben liggen, maar er is meer mogelijk binnen de verduurzaming van uw dak. In dit artikel worden diverse manieren besproken om uw dak duurzamer te maken. Dit komt niet alleen het milieu ten goede, maar vaak ook uw portemonnee!

Verbeter uw dak met een groendak

Maak van uw dak een groene en duurzame omgeving door het te bedekken met kruiden, grassen of planten. Dit heeft vele voordelen. De levensduur van de dakbedekking wordt verlengd door het groendak, dat schadelijke invloeden zoals wind, regen en zon tegenhoudt. Het groendak bevordert niet alleen een duurzame leefomgeving, maar draagt ook bij aan de biodiversiteit en zuivert de lucht van schadelijke stoffen.

Isolatie van uw dak: een slimme investering

Het verlies van warmte via het dak kan oplopen tot wel 30%. Om dit te verminderen, is het raadzaam om uw dak goed te isoleren. Een goed geïsoleerd dak voorkomt warmteverlies, wat leidt tot een verlaging van uw energieverbruik. Daarnaast draagt een geïsoleerd dak bij aan een verhoogd wooncomfort en heeft het een geluiddempende werking. Het isoleren van uw dak zal een investering zijn, echter kunt u door de energie besparingen dit vaak binnen 10 jaar terugverdienen.

Kies voor duurzaamheid met uw dakbedekking

Voor een plat dak adviseren wij EPDM als een duurzame en milieuvriendelijke oplossing voor dakbedekking. Met een levensduur van 50 jaar en de bescherming tegen Uv-straling, is EPDM een geweldige keuze. Echter zijn er talloze alternatieven voor dakbedekking. Heeft u vragen over welke dakbedekking het meest geschikt is voor uw situatie? Neem dan contact op met 023 205 3535.

Optimaliseer uw binnenklimaat met daglicht

Kies voor een duurzamere levensstijl door een dakraam of lichtkoepel te laten plaatsen op uw dak. Laat daglicht uw woning binnen door het plaatsen van een dakraam of lichtkoepel op uw dak. Dit heeft voordelen voor zowel uw gezondheid als uw portemonnee. Door het daglicht zult u namelijk licht en warmte krijgen waardoor u minder vaak de lampen en de verwarming aan hoeft de doen.

Kies voor duurzame dakbedekking op maat en bescherm het milieu

Simpel gezegd, er zijn diverse manieren om uw dak milieuvriendelijker te maken!Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die passen bij uw individuele wensen en behoeften? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Extremera Dakwerken!Dit is mogelijk door simpelweg het contactformulier op deze website in te vullen.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 023 205 3535

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Extremera Dakwerken

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van hellende of platte daken. Wij zijn zeer gedreven in het bieden van advies en het meedenken over dak toepassingen. Ook onderhoud van uw dak is van essentieel belang daarom werkt dakdekkersbedrijf Extremera met vaste scherpe prijzen voor onze all-in onderhoudsovereenkomsten. 
Wij zijn werkzaam in een groot deel van Nederland. Onze dakdekkers werken snel en vakkundig tegen een eerlijke prijs en een perfecte service! Vanuit onze vestiging voeren we onze werkzaamheden voor u uit. Of u nu een nieuw dak wenst, een plat dak wilt renoveren, een pannendak wilt laten repareren, op zoek bent naar een goede isolatie van uw dak, een nieuwe schoorsteen of schoorsteenrenovatie wenst, snel hulp nodig heeft door een daklekkage of heftige storm wij doen het allemaal. Goed en tegen een meer dan scherp tarief! Naast platte en pannendaken kunt u bij ons ook terecht dakonderhoud. 


Reviews van Extremera Dakwerken

Door J.G
Op 24 april 2023
10

Snelle reactie op mijn vraag. Eerlijke en goede prijzen, goeie communicatie en uiteindelijk echt vakwerk afgeleverd. Aanrader!

Door R.V.H
Op 24 maart 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door B.V.D.O
Op 14 maart 2023
10

Heel snelle en vriendelijke service! Bij ons waren na een storm dakpannen van het dak gewaaid en dit werd snel en goed verholpen. Zou ze voor een volgende keer zeker weer bellen!

Door J.0
Op 7 maart 2023
10

ik had lekkage op mijn dak Gelijk contact opgenomen met Extremera dak en geveltechniek. zeer goede communicatie en snelle reparatie echte aanrader.

Door W.V.D
Op 28 februari 2023
10

Ik werd uitstekend geïnformeerd en de lekkage werd zeer vakkundig verholpen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Door P.V.D
Op 14 februari 2023
10

Services: Reparatie van dakschade, Dakreparatie, Dakreparatie bij storm- en windschade Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Door E.O
Op 30 december 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Extremera heeft bij mij het dak van de dakkapel volledig hernieuwd. Alles met elkaar binnen een middag gebeurd, echt super!

Door W.G
Op 16 november 2022
10

Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service 😊

Door W.G
Op 10 november 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service

Door Aukeline Jonker
Op 30 augustus 2022
8

Na anderhalf jaar gezocht te hebben naar een dakdekkersbedrijf vanwege een lekkage aan het dak ben ik in contact gekomen met H Extremera Dakwerken. Communicatief zijn ze sterk. Ze houden zich aan de afspraken. Werkzaamheden snel uitgevoerd, eerlijk advies. Duidelijke offerte. Er bleek veel mis te zijn met mijn dak, sommige delen bleken rot. Dit betekende extra kosten maar je wilt ook dat het dak goed gerepareerd wordt en dat je niet over een paar jaar weer lekkage problemen krijgt. Top medewerkers! Geen moeite is teveel. Ze werken schoon en netjes en ze zijn super vriendelijk. Ze geven garantie op alle werkzaamheden die ze uitvoeren. Dit stelt mij gerust. Mochten er problemen komen in de toekomst dan weet ik dat zij ook echt komen. Ze zijn redelijk aan de prijs maar als ik zonder nattigheid de herfst en winter doorkom is dit het dik waard.

Door Mehmet Dagdeviren
Op 25 mei 2022
10

Beste dakdekker die ik ken

Door H.D
Op 13 mei 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door HenkieT
Op 10 april 2022
10

H.Extremera Was heel netjes en vriendelijk en op tijd en Was snel klaar en heeft alles netjes gerepareerd echt een aanrader!

Door T.A
Op 6 april 2022
8

Werkzaamheden worden goed, vakkundig en netjes uitgevoerd. Correcte behandeling van de klant en alle afspraken worden tijdig volledig nagekomen. Prettige communicatie.

Door Lisette van Eijk
Op 31 maart 2022
10

Henk van Extremera Dakwerken was snel ter plaatse toen ik helaas een daklekkage aan mijn uitbouw ontdekt had. Dezelfde dag heeft hij het probleem verholpen en nu enige maanden later toen hij belde voor een review nooit meer problemen gehad! Prima gedaan; eerlijke prijs naar mijn inziens!

Door Albert Timmerman
Op 19 maart 2022
8

Geen bedrijf te krijgen nadat ik stormschade aan de nokpannen had. Dit bedrijf reageert snel en vriendelijk. Komt de afspraken na en een extra klusje werd zonder extra kosten gewoon tussendoor gedaan. Monteurs zijn zeer vriendelijk en leggen keurig uit wat ze gaan doen en gedaan hebben. Redelijk hoog aan de prijs, maar dat is voor een ieder zijn/haar eigen keuze.

Door G.O
Op 15 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door L.W
Op 19 januari 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door H.S
Op 5 januari 2022
10

Donderdag een dak klus op Hoorn dakdekker.nl geplaatst. Na een uur al gebeld door dhr. Extremera. Vandaag maandag is hij komen kijken en heeft de reparatie direct uitgevoerd. Zeer tevreden over deze snelle acties. Goede service van dit bedrijf en daarom zeer aan te bevelen.

Door D
Op 21 december 2021
10

Perfecte service en werkzaamheden bij ons verricht in Hoorn. Het dak ligt er weer netjes bij zodat er zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Ik zou H. Extremera absoluut aanbevelen aan iedereen die dakreparaties nodig heeft!

Door K.D.B
Op 6 december 2021
10

Blij met de snelle service voor mijn lekkende dak en dakgoot! Goed verholpen, vooraf goede uitleg en kostenindicatie. Verademing vergeleken met andere ervaringen met deze branche.

Door J
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door H.M.S
Op 9 april 2020
10

Via Vindy een dakdekkersklus geplaats. Kreeg dezelfde dag een reactie. Dhr. Extremera heeft terplaatse de situatie bekeken en gelijk een duidelijke offerte uitgebracht. Snel en correcte uitvoering van de werkzaamheden. We zijn zeer tevreden met ons nieuwe dak en de samenwerking.